Saturday, August 11, 2012

USM Ohh USM

Hai korang. Fuhh legaa. Nak taw sebab apa? Sebab blog aku dah okay. Haritu ada masuk virus,but now dah okay. So korang tak yah lah risau if virus tu berjangkit kat blog korang pulaq. hehe

Ohh pasal tajuk kat atas nie. Pasal rayuan usm yg dah keluar tu.




Kos yang sama. Kalau lah dia keluar awal sikit, maybe aku akan pergi sana. Tapi takpelah takda rezeki. Yang ni pun aku apply lepas aku fail interview medic kat USM tu, so aku pikir why not try apply the same course nak tengok layak ke tak. Sebab result matrik macam baikk je, tapi upu dapat last choice kahkah. Lagipun aku dah bayar yuran untuk uitm puncak alam tu. Tak sabar + takut + risau. Semua ada. Nasib baik ada kawan yang dapat sana jugak. At least nanti takde lah homesick sangat. 

P/s : Wish me luck!

2 comments:

Bebel lah sekali. hee